Tanker fra Østmøn Tanker Hold fødderne tørre og varme ved cykling

Hold fødderne tørre og varme ved cykling

Motion er godt og sundt for ens velbefindende. Cykling er især populært, da det dertil er nemt at komme rundt. Stort set i alt slags vejr og den friske luft gør dertil en godt. Disse mange fordele gør, at mange transporterer sig rundt på cykel i Danmark. Danmark er ydermere kendt ude i verden, for at være et cykelland, hvor vores vejnet ligeledes er indrettet hertil.

Cykling i alt slags vejr

Tøjmæssigt kræver det at cykle i alt slags vejr dog varmt og tæt overtøj, hvilket mange cykelejere også foretrækker. Især i regnvejr, sne og slud er det rart at kunne holde sig tør og varm, så man ikke bliver våd eller gennemblødt. Ud over at anvende praktisk overtøj er det muligt også at få skoovertræk til sit fodtøj, for netop at undgå vand i skoene og for at holde sit fodtøj tørt. Smarte modeller som du kan se mere om her GripGrab Skoovertræk, som mange garvede cykelejere i dag anvender.

Fritidsliv

Ferie på cykel er utrolige populære blandt cykelentusiaster, fordi de kan kombineres med natur og udeliv herunder bl.a. at kunne udendør eller sove i telt. Har du endnu ikke besøgt Møn, så læg vejen forbi det skønne naturområde, hvor der er unikke seværdigheder, som virkelig er et besøg værd bl.a. Møns Klint. Også hvis I har børn. Måske I er på bilferie, men har mulighed for at leje cykler. Eller I har egne cykler med, netop for at kunne kombinerer jeres ferie med cykling. Heraf har I mulighed for at lave nogle overnatninger udendørs evt. i telt, hvor I dertil kan lave skøn bål- eller grill mad. Dertil også lave snobrød, som de fleste børn vil elske. Dertil vil I opleve dyrelivet på tættere hold, da naturen jo også byder på et spændende dyreliv. Både på landjord og i vand. Viden som også kan være interessant og sjov læring for børn. Dertil er udeliv sundt for dem, også udendørs sovning.

Naturens spisekammer

I vil også kunne samle bær i det skønne naturområde, som dertil kan anvendes til pandekager lavet over bål. Noget som børn også vil elske, at være med til at lave. Sunde ting fra naturens spisekammer som vil blive til dejlige minder. Find evt. inspiration hertil fra bøger eller nettet sammen med børnene. De lærer heraf om naturens alsidige spisekammer, som kan blive nyttig viden for dem.

Related Post

Ravjagt på MønRavjagt på Møn

Ravjagt er den perfekte fritidsaktivitet til naturelskere, historieentusiaster og andre skattejægere. Særligt i sommervarmen er det oplagt at bruge en dag eller nat på stranden og dykke ned i vandmiljøet