Tanker fra Østmøn Tanker Inspiration til gode udelivsaktiviteter

Inspiration til gode udelivsaktiviteter

Hvis du også elsker udelivsaktiviteter, er du garanteret ofte på udkig efter nye og spændende måder at nyde udelivet på. Der er mange gode udelivsaktiviteter du kan lave i Danmark, både for børn og voksne. Voksne som elsker aktiviteter i naturen går ofte ture, løber en tur i skoven eller planter blomster i haven. Børn som elsker udeliv klatrer i træer, leger i sandkasser og dyrker udendørssport. Her i artiklen vil du få inspiration til gode udelivsaktiviteter, i form af 4 forskellige aktiviteter du kan lave i naturen.

 

Tag i skoven med familien

At tage en tur i skoven med familien er altid en dejlig udendørsaktivitet. Dertil er det en aktivitet, som kan gøres både voksne og børn sammen. Smør en madpakke, pak noget drikkelse og tag på tur i naturen. En tur i skoven er en undervurderet aktivitet, som man kan blive helt afhængig af når man først kommer i gang med.

 

Tag på en lang vandretur

Tag på en lang vandretur med din partner eller venner. Det er mange steder i Danmark, hvor du kan tage på fantastiske vandreture i naturen. Bl.a. i nogle af de store skove og nationalparker. At vandre er en sund udendørsaktivitet som kan gøres både i en gruppe eller alene, og så er det en anderledes oplevelse hver gang. Omgivelserne er anderledes, vejret er anderledes og måske er det med nogle forskellige personer.

 

Svøm en tur ved stranden – både sommer og vinter

I Danmark er vi så heldige, at vi alle sammen bor højst et par timer fra stranden. Du kan bade ved stranden hele året. Om sommeren når det er godt vejr, og det er dejligt varmt, er det altid rart med en dukkert for at blive kølet af. Om vinteren kan du ligeledes tage en dukkert, her kaldes det i stedet for vinterbadning, og er en hel anden oplevelse, end den om sommeren. Vinterbadning bliver mere og mere populært i Danmark, og er noget der skal prøves. Det er både sjove og opfriskende.

 

Tag på campingtur

Der er mange måde du kan tage på camping på. Du kan gøre det på en campingplads, eller ud kan gøre det i naturen på steder hvor det er tilladt. Dertil kan det gøres i telt eller i campingvogn, og nogle gør det endda for åben himmel. At tage på camping er en skøn udelivsaktivitet som hele familien kan være med til, og så kan i gøre det i længere tid ad gangen. Om i ønsker at gøre det i en dag eller i en måned er helt op til jer. Det er en spændende og sjov oplevelse at leve mere primitivt end vi er vant til, og noget som alle bør prøve en gang i mellem.

Related Post