Tanker fra Østmøn Tanker Inspiration til indretning af terrassen

Inspiration til indretning af terrassen

Gode råd og inspiration til den hyggelige terrasse indretning

Foråret og de lysere tider er på vej, og derfor kunne det være en god idé lige at kigge på de gamle havemøbler, for at finde ud af, om de har brug for en opfriskning, eller om de burde udskiftet i år, for hvem vil ikke gerne have nogle lækre havemøbler, man kan sidde i, med en lækker continue strik på, og nyde aftensolen og kaffen i? Der er mange muligheder, det er kun fantasien der sætter grænser. Nedenfor vil der komme lidt inspiration til, hvad du kan stille op med terrassen.

 

DIY-projektet

Synes du ikke helt dine havemøbler er nået udløbsdatoen, men du er træt af at de splintrer og at malingen er ved at skalle af? Der er flere ting du kan gøre, for at dine havemøbler kan tage et år mere, eller måske flere.

Her er der 3 tips, til hvordan du kan pifte dine gamle havemøbler op:

  1. Få fat i noget godt sandpapir og slib møblerne glatte, fine og fri for splinter.
  2. Find en lækker farve, du kunne tænke dig at male dine havemøbler i. Du skal ikke være bange for at vælge en vild farve. Farver er altid godt og man ser støv mindre tydeligt.
  3. Find nogle gode puder du kan putte på stolene. Gerne nogle med farver, hvis du eksempelvis har valgt at male møblerne hvide eller sorte.

 

 

Nye havemøbler – men hvilke?

 

Du har besluttet dig for, at der skal nye havemøbler til i år, men du ved bare ikke hvad for nogle du skal vælge, fordi der er så mange muligheder? Farver er blevet utroligt moderne, også blandt havemøbler og udendørs inventar. Forestil dig, at du har en lækker fatboy hængekøje i den ene, ende af terrassen, men i den anden ende har du et grønligt Fermob bord med tilhørende stole på den ene side og en stilren Fermob Luxembourg bænk på den anden side. Det kunne være rigtigt flot, og uden tvivl noget der ville skabe begejstring blandt dine gæster til sommerens grillaftener. Du kan altid gøre terrassen lidt mere hyggelig, med eksempelvis  A2 living lanterner, house doctor lanterner eller nogle krukker med blomster.

 

 

Related Post