Tanker fra Østmøn Tanker Oplev skøn natur på Mariagerfjord Efterskole

Oplev skøn natur på Mariagerfjord Efterskole

Nordjyllands skønne natur er omgivet af hav, fjorde og klitter. Her kan du få masser af frisk luft og opleve noget af Danmarks smukkeste natur. På Mariagerfjord Efterskole kan du vælge udeliv som blok- eller valgfag. Udeliv er et fag, der handler om at være ude i naturen. På Mariagerfjord Efterskole har vi fokus på at give dig en bred viden om naturen og de muligheder, der er for at færdes i den. Vi lægger vægt på at lære dig om naturens ressourcer og hvordan du kan passe på dem. Udeliv er et fag, der egner sig godt til at kombinere med andre fag som f.eks. idræt, dansk og historie. På Mariagerfjord Efterskole tilbyder vi udeliv som både blok- og valgfag. Udeliv som valgfag på efterskole giver dig mange fordele. Du får:

  • mulighed for at færdes i skøn natur
  • lære om naturens ressourcer
  • lære om hvordan man passer på naturen
  • mulighed for at kombinere fagene på en unik måde

Så hvis du drømmer om at opleve skøn natur, så er udeliv et oplagt valg på Mariagerfjord Efterskole.

Hvad giver et efterskoleophold?

Hvis du kender nogle der har været på efterskole, så vil rigtig mange tænke tilbage på det med glæde. Det er en unik fordel at bo på en efterskole. Du kommer til at bo sammen med en masse andre elever, som du har meget til fælles med. En efterskole er nemlig ikke kun en skole. Det er en livsstil. Du skal derfor være forberedt på at få nogle gode venner og oplevelser for livet. Dertil lærer du hvordan det er at bo på egen hånd og du får styrket dine personlige egenskaber. Det er nogle af de ting, du kommer til at tænke tilbage på som nogle af de største gevinster ved at være på efterskole.

Hvad skal du vælge af fag?

Det kan være svært at vælge fag, når du skal på efterskole. Mariagerfjord Efterskole har mange forskellige fag at vælge imellem. Det er vigtigt, at du vælger fag, som du har lyst til at lære mere om. Det er også en god idé at vælge fag, som du måske ikke bare lige har mulighed for at lære på din normale folkeskole. Der er mange gode fag at vælge imellem. Vi kan selvfølgelig varmt anbefale at overveje et valgfag som udeliv eller lignende. På denne måde får du masser af frisk luft og motion og du lærer også noget om den smukke natur, som vi har i Danmark. På den måde kan du også blive meget klogere på vore natur og hvordan vi kan gøre den bedre. Det er en win-win situation.

Related Post